UEFA a decis când se vor juca meciurile de la EURO 2021 în Bucureşti

  • Campionatul European se va desfăşura în vara anului 2021, în perioada 11 iunie - 11 iulie
  • Capitala României, Bucureşti, va găzdui patru meciuri, dintre care trei din grupa C şi o optime de finală
  • Pentru a participa la EURO 2021, România trebuie să câştige meciurile cu Islanda şi cu învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria
2533 afișări
Imaginea articolului UEFA a decis când se vor juca meciurile de la EURO 2021 în Bucureşti

Sursa foto: Profimedia

Pandemia de coronavirus a blocat majoritatea competiţiilor sportive din lume. În Europa, campionatele naţionale, Liga Campionilor, Europa League au fost suspendate, ceea ce a dus şi la suspendarea EURO, care trebuia să se desfăşoare în această vară.

Astfel că, în urma deciziei Comitetului Executiv UEFA din 17 martie, Campionatul European a fost mutat anul viitor, în perioada 11 iunie - 11 iulie, şi se va desfăşura în acelaşi format. Turneul final va fi găzduit de 12 oraşe din Europa, iar Bucureştiul este unul dintre ele.

Site-ul Federaţiei Române de Fotbal a publicat programul meciurilor care se vor juca în România, trei din grupa C şi o optime de finală. 

"Duminică, 13 iunie 2021, ora 19:00*

Austria – câştigătoare play-off D sau A

Joi, 17 iunie 2021, ora 16:00*

Ucraina – Câştigătoare play-off D sau A

Luni, 21 iunie 2021, ora 19:00*

Ucraina – Austria

Luni, 28 iunie 2021, ora 22:00*

1F – 3A/B/C

* Orele urmează să fie confirmate

UEFA continuă să monitorizeze situaţia creată de pandemia COVID-19, iar datele pot suferi modificări".

Pentru a se califica la EURO, echipa naţionala a României trebuie să câştige meciurile din barajul Ligii Naţiunilor. Dacă va câştiga prima partidă, programată pe 4 iunie, contra selecţionatei Islandei, se va califica în finala, programată pe 9 iunie, acolo unde trebuie să câştige meciul jucat cu învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici