UEFA a închiriat alte stadioane pentru Euro 2020, după ce România şi-a încălcat promisiunile: Ce se întâmplă cu Steaua, Dinamo şi Giuleşti?

UEFA a închiriat alte stadioane pentru Euro 2020 pentru că guvernul României şi-a încălcat absolut toate angajamentele, pierzându-şi astfel credibilitatea. Forul continental a decis să nu mai rişte şi a închiriat alte baze de pregătire. Este o măsură de siguranţă luată pentru că la Nyon nu mai există convingerea că Steaua, Dinamo şi Rapid vor fi gata în timp util, potrivit prosport.ro.

41351 afișări
Imaginea articolului UEFA a închiriat alte stadioane pentru Euro 2020, după ce România şi-a încălcat promisiunile: Ce se întâmplă cu Steaua, Dinamo şi Giuleşti?

UEFA a închiriat alte stadioane pentru Euro 2020, după ce România şi-a încălcat promisiunile: Ce se întâmplă cu Steaua, Dinamo şi Giuleşti?

UEFA a optat pentru baza din Berceni a FCSB, pentru baza Mogoşoaia a FRF şi, spun sursele ProSport, pentru stadionul Concordia din Chiajna.

Când Bucureştiul a primit, în 2014, organizarea a patru meciuri din cadrul turneului final al Euro 2020, statul român, prin intermediul guvernului său, şi-a luat angajamentul să reconstruiască patru stadioane, la standarde competitive, pe care să se poată antrena naţionalele care vor juca pe Arena Naţională. Era vorba, atunci, să fie refăcute Steaua, Arcul de Triumf, Dinamo şi Rapid.

ProSport a aflat însă că UEFA n-a mai ţinut seama de promisiunile încălcate la nesfârşit ale statului român. Specialiştii forului de la Nyon au venit în inspecţie la Bucureşti acum câteva luni şi au optat pentru bazele de pregătire din Berceni (a FCSB), Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia (al Federaţie Române de Fotbal) şi Chiajna.

Din acest moment, reconstrucţia arenelor Steaua, Dinamo şi Rapid nu mai are importanţă, din perspectiva UEFA, care "s-a acoperit".

Citeşte continuarea articolului aici 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici