UEFA a primit 19 dosare de candidatură pentru Campionatul European din 2020

UEFA a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că a primit 19 dosare de candidatură pentru Campionatul European din 2020, între care se numără şi candidatura capitalei României, Bucureşti.

127 afișări
Imaginea articolului UEFA a primit 19 dosare de candidatură pentru Campionatul European din 2020

UEFA a primit 19 dosare de candidatură pentru Campionatul European din 2020

"UEFA a primit dosarele finale de candidatură pentru găzduirea meciurilor din cadrul UEFA Euro-2020 din partea a 19 federaţii reprezentând 19 oraşe", se arată pe site-ul forului european.

Federaţiile naţionale şi oraşele pentru care s-au trimis la UEFA dosare de candidatură sunt următoarele: Azerbaidjan (Baku), Belarus (Minsk), Belgia (Bruxelles), Bulgaria (Sofia), Danemarca(Copenhaga), Anglia (Londra), Macedonia (Skopje), Germania (Munchen), Ungaria (Budapesta), Israel (Ierusalim), Italia (Roma), Olanda (Amsterdam), Irlanda (Dublin), România (Bucureşti), Rusia (Sankt Petersburg), Scoţia (Glasgow), Spania (Bilbao), Suedia (Stockholm), Ţara Galilor (Cardiff).

UEFA a precizat că pentru găzduirea semifinalelor şi finalei Euro-2020 candidează Londra şi Munchen.

Campionatului European din 2020 va fi organizat în 13 oraşe europene diferite. Dosarele de candidatură au putut fi depuse până vineri, la miezul nopţii, iar Comitetul Executiv al UEFA va alege cele 13 oraşe în 19 septembrie 2014.

Pachetele oferite pentru candidaturi sunt 13, 12 dintre ele cuprinzând trei meciuri din faza grupelor şi unul din optimi sau din sferturi, în timp ce un pachet include semifinalele şi finala. Fiecare ţară desemnată organizatoare poate găzdui meciuri din cadrul Euro-2020 pe un singur stadion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici