UEFA dispune închiderea parţială a stadionului lui Atletico pentru meciul cu Man City

UEFA a dispus luni închiderea parţială a stadionului Wanda Metropolitano al echipei Atletico Madrid pentru meciul de miercuri, din manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, cu Manchester City, din cauza „comportamentului discriminatoriu" al suporterilor.

1111 afișări
Imaginea articolului UEFA dispune închiderea parţială a stadionului lui Atletico pentru meciul cu Man City

Golul lui Kevin De Bruyne, din minutul 70, a adus victoria lui City cu 1-0 pe teren propriu în prima manşă, marţea trecută, gol după care suporterii spanioli s-au manifestat violent în tribune fiind acuzaţi printre altele că au aruncat cu obiecte în teren şi că ar fi proliferat injurii cu tentă rasistă.

Organismul de apel al forului de conducere al fotbalului european a declarat că a ordonat închiderea parţială a stadionului lui Atletico la următorul meci din competiţia UEFA pe care îl va găzdui.

„Clubul Atletico de Madrid va informa, înainte de meci, sectorul (sectoarele) care va (vor) fi închis(e), care va (vor) cuprinde cel puţin 5.000 de locuri", a precizat UEFA într-un comunicat.

De asemenea, aceasta a ordonat clubului Atletico să afişeze un banner cu inscripţia "#NoToRacism" şi logo-ul UEFA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici