UEFA: Pregătirile pentru Campionatul European U21 sunt în grafic la Bucureşti şi Cluj

Pregătirile pentru Campionatului European Under 21 sunt în grafic. Aceasta este concluzia la care au ajuns reprezentanţii UEFA care au fost într-o vizită de lucru la Bucureşti şi Cluj-Napoca, informează Federaţia Română de Fotbal.

219 afișări
Imaginea articolului UEFA: Pregătirile pentru Campionatul European U21 sunt în grafic la Bucureşti şi Cluj

UEFA: Pregătirile pentru Campionatul European U21 sunt în grafic la Bucureşti şi Cluj

Potrivit FRF, timp de 3 zile, mai mulţi oficiali UEFA au inspectat stadioanele pe care se va desfăşura turneul european de la vară şi au inventariat procedurile de management organizatoric.

Au fost vizitate stadioanele Steaua şi Giuleşti din Bucureşti şi Cluj Arena şi Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

S-au verificat fluxurile de afluire şi defluire a publicului, starea infrastructurii (gazon şi facilităţi pentru echipe), precum şi planurile de mobilitate şi de asigurare a securităţii evenimentului. Totodată, au fost controlate condiţiile de antrenament şi de cazare pentru echipele participante.

„UEFA a validat pregătirile Structurii Locale de Organizare a turneului şi a constatat că graficul stabilit este respectat. A fost cea de a patra vizită de lucru a UEFA şi ultima înaintea Campionatului European UEFA Under 21, care va debuta pe 21 iunie”, a transmis FRF.

România va găzdui 15 meciuri ale turneului UEFA Under 21. Biletele se vor pune în vânzare luni, 13 martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici