Uhrin: Dinamo nu merita nici măcar un punct, noi trebuia să câştigăm

Antrenorul echipei Poli Ştiinţa Timişoara, Dusan Uhrin jr., a declarat că formaţia bănăţeană ar fi meritat să câştige mecul cu Dinamo, scor 1-1, din etapa a XXIX-a a Ligii I, apreciind că bucureştenii "nu meritau nici măcar acest punct" pe care l-au obţinut.

22 afișări
Imaginea articolului Uhrin: Dinamo nu merita nici măcar un punct, noi trebuia să câştigăm

Uhrin: Dinamo nu merita nici măcar un punct, noi trebuia să câştigăm (Imagine: Mediafax Foto)

"Am fost mai activi decât cei de la Dinamo, am avut trei mari ocazii de gol. Dinamo nu merita nici măcar acest punct. Noi am fost afectaţi de eliminarea celor doi jucători. Totuşi, jocul a fost echilibrat, iar dacă a fost penalti la Dinamo înseamnă că roşul primit de Luchin a fost meritat. În schimb, la Brezinsky a fost prea uşor acordat roşu. Noi am avut mai multe ocazii decât ei, am pierdut singuri punctele. Pulhac şi Moţi meritau şi ei cartonaşe roşii. Am pierdut două puncte şi trebuia să câştigăm", a spus antrenorul Dusan Uhrin jr., care a adăugat că este nemulţumit de faptul că lotul restrâns numeric nu-i permite să facă schimbările dorite în echipă.

Mijlocaşul Marian Aliuţă a declarat că rezultatul din meciul cu Dinamo este unul "nedrept": "Am avut parte de un arbitraj ostil. Meritam mai mult de la acest meci", a adăugat Aliuţă.

Fundaşul Alin Raţiu crede, însă, că remiza din meciul cu Dinamo este un rezultat bun, în timp ce Valentin Bădoi consideră că Poli Ştiinţa a fost mai bună decât Dinamo. "Este un rezultat nemeritat pentru că noi am fost mai buni. Este greu să joci cu Dinamo, este greu să joci cu toate echipele de talia lui Dinamo", a declarat Bădoi.

Dejan Rusici, marcatorul golului echipei Poli Ştiinţa Timişoara în meciul cu Dinamo, crede că formaţia bănăţeană merită să se califice în cupele europene. "Suntem puţin dezamăgiţi pentru că am fost frustraţi de arbitri. Nu a fost penalti şi nici eliminare şi dacă nu era a doua eliminare aveam şanse să dăm şi golul doi. Eu am jucat cu probleme la picior, dar am strâns din dinţi şi a meritat efortul. Poli merită un loc în cupele europene", a spus Rusici.

Mijlocaşul sloven Dare Vrsici a jucat, sâmbătă, pentru prima oară după o lungă perioadă de indisponibilitate. "Echipa a fost supărată pe arbitraj. Este un punct câştigat, campionatul este dificil dar cred că vom juca în Cupa UEFA dacă ne concentrăm mai bine atunci când jucăm împotriva echipelor mai slab cotate. Mă bucur că am revenit şi că am putut contribui la acest egal", a spus Vrsici.

După meci, în apropierea vestiarelor de la stadionul Dan Păltinişanu s-au adunat circa 100 de suporteri timişoreni, care au scandat împotriva echipei Dinamo şi a arbitrilor. Aceştia i-au huiduit pe dinamovişti când au plecat cu autocarul de la stadion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici