Uli Hoeness a pledat vinovat în procesul de evaziune fiscală

Preşedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a pledat vinovat în procesul care a început luni şi în care este acuzat de evaziune fiscală în valoare de 18,5 milioane de euro.

157 afișări
Imaginea articolului Uli Hoeness a pledat vinovat în procesul de evaziune fiscală

Uli Hoeness (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Recunosc evaziunea fiscală. Regret profund comportamentul meu", a spus Hoeness în debutul procesului care va dura patru zile.

În cazul în care justiţia îl va găsi vinovat, Uli Hoeness riscă o pedeapsă cu închisoarea de zece ani.

Conform sursei citate, tribunalele din Germania au pronunţat, în general, pedepse cu închisoarea pentru fraude fiscale care au depăşit un milion de euro. De asemenea, judecătorul care prezidează acest caz este cunoscut în Germania ca fiind nemilos în astfel de situaţii.

Uli Hoeness, în vârstă de 61 de ani, a fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscală, în data de 30 iulie 2013.

Presa germană a scris, în aprilie, că Hoeness ar fi ascuns sume mari de bani în Elveţia şi ar fi omis să plătească impozite de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici