Uli Hoeness va fi eliberat la 29 februarie

Fostul preşedinte al clubului Bayern Munchen Uli Hoeness, condamnat pentru evaziune fiscală în 2014, va fi eliberat la 29 februarie, au anunţat, luni, autorităţile germane, citate de Der Spiegel.

190 afișări
Imaginea articolului Uli Hoeness va fi eliberat la 29 februarie

Uli Hoeness va fi eliberat la 29 februarie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Tribunalul din Augsburg a decis să accepte cererea de eliberare condiţionată, în conformitate cu legislaţia germană, care permite această solicitare la jumătatea pedepsei.

Uli Hoeness va trebui ca timp de trei ani să anunţe orice "schimbare de domiciliu" şi să nu comită nicio infracţiune.

Condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare pentru că nu a declarat fiscului german importante sume de bani obţinute în Elveţia, Hoeness, în vârstă de 64 de ani, a fost încarcerat la 2 iunie 2014, la Landsberg, în Bavaria.

De la începutul anului trecut, Hoeness a executat pedeapsa în regim semideschis.

Hoeness a demisionat de la Bayern Munchen după ce a fost condamnat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici