Un agent de jochei a fost arestat, în SUA, pentru fraudă informatică

Mike Gonzalez, un agent de jochei din Statele Unite ale Americii (SUA), a fost arestat, miercuri, și acuzat de fraudă informatică.

4 afișări

Gonzalez este investigat de autoritățile din SUA deoarece a accesat ilegal de 170 de ori sistemul informatic al Asociației Curselor Hipice din New York, din ianuarie 2014 până în aprilie 2015, perioadă în care era agentul jocheului Manny Franco.

Potrivit anchetatorilor, citați de site-ul Raily Racing Form, Gonzalez i-a oferit 100 de dolari/lunar unui angajat al Asociației Curselor Hipice, în schimbul unei parole care îi oferea acces la informații confidențiale despre concurenți și întreceri.

"Gonzalez este acuzat că a aflat ilegal, din sistemul informatic al Asociației, informații importante, care i-ar fi putut oferi diverse beneficii în pregătirea curselor", a declarat procurorul Richard Brown.

Anchetatorii au mai identificat și doi oficiali din cadrul Asociației Curselor Hipice, implicați în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici