Se împlineşte un an de la moartea pilotului Anthoine Hubert

  • Pe 31 august 2019, pe circuitul de la Spa din Belgia, Anthoine Hubert şi-a pierdut viaţa la 22 de ani
  • Pilotul francez a suferit un accident teribil în cursa din Formula 2
  • Formula 1 şi Formula 2 au anunţat planul pentru comemorarea lui Anthoine Hubert (1996-2019)
366 afișări
Imaginea articolului Se împlineşte un an de la moartea pilotului Anthoine Hubert

Sursa FOTO: Profimedia

În acest weekend, Formula 1 şi Formula 2 îşi aduc aminte de Anthoine Hubert. Pilotul francez şi-a pierdut viaţa în mod tragic în urmă cu un an pe circuitul de la Spa din Belgia. La 12 luni distanţă are loc din nou Marele Premiu al Belgiei. 

Numărul 19 pe care l-a avut Hubert a fost retras definitiv din Formula 2. Iar acest număr a fost imprimat într-un logo special care va fi afişat în acest weekend. Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Hubert, pilotul celor de la Honda, Pierre Gasly, a dus flori la locul accidentului din urmă cu un an.
 
„Am mii de amintiri cu Anthoine. Am fost norocos să cresc alături de el încă de la primul meu sezon din karting când aveam 9 ani, atunci am început să concurez contra lui. De la vârsta de 13 ani până la 18 ani, am petrecut de la 7.30 dimineaţa până seara la 22.00 fiecare zi, împreună”, povesteşte Pierre Gasly, pilot Honda F1.
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici