Un an fără fotbal pe Stadionul Hampden Park. Motivul pentru care stadionul se închide microbiştilor

Stadionul echipei naţionale a Scoţiei, Hampden Park, va fi închis pentru un an competiţiilor fotbalistice, arena urmând a "primi" temporar o pistă de atletism în vederea Jocurilor Commonwealth-ului din 2014, găzduite de oraşul Glasgow.

109 afișări
Imaginea articolului Un an fără fotbal pe Stadionul Hampden Park. Motivul pentru care stadionul se închide microbiştilor

Un an fără fotbal pe Stadionul Hampden Park. Motivul pentru care stadionul se închide microbiştilor (Imagine: Facebook)

Pe Hampden Park îşi mai dispută meciurile de pe teren propriu echipa de amatori Queen's Park şi tot aici se desfăşoară fazele finale ale Cupei Scoţiei şi Cupei Ligii, informează BBC.

Pentru a instala pista de atletism, capacitatea stadionului va fi redusă de la 52.063 la 44.000 de locuri, dar după Jocuri arena îşi va recăpăta locurile pierdute. Meciurile de fotbal nu se vor mai disputa pe acest stadion începând cu luna noiembrie 2013.

A XX-a ediţia a Jocurilor Commonwealth-ului se va desfăşura între 24 iulie şi 3 august 2014. Fotbalul va reveni pe Hampden Park la finaul anului 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici