Un arbitru belgian i-a cerut unui portar să apere un penalti

Arbitrul meciului La Gantoise - Tubize, din prima ligă din Belgia, Peter Vervecken, l-a rugat pe portarul echipei oaspete să pareze un penalti, după ce şi-a dat seama că a greşit semnalând această lovitură de pedeaspsă, a spus, presei belgiene, goalkeeper-ul Nicolas Ardouin.

19 afișări
Imaginea articolului Un arbitru belgian i-a cerut unui portar să apere un penalti

Arbitrul Peter Vervecken (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"După ce a dictat penaltiul, arbitrul mi-a spus «Salvează-mă, apără-l». Confirm că arbitrul m-a implorat să apăr lovitura de pedeapsă. Este pentru prima dată în cariera mea că mă confrunt cu o asemenea situaţie", a declarat portarul francez al echipei Tubize.

Totuşi, portarul formaţiei Tubize nu a izbutit să pareze această lovitură de pedeaspsă, într-un meci care s-a terminat cu victoria echipei La Gantoise, scor 2-0.

Imaginile arată că după ce a fluierat penalti, în urma unui atac a lui Ardouin asupra atacantul Mbaye Leye, centralul a avut un scurt moment de ezitare urmat de o scurtă discuţie cu portarul echipei oaspete.

"Nu i-am spus portarului decât să-şi repare greşeala comisă la fault. Nimic altceva. Poate m-a înţeles greşit", a explicat cantralul Vervecken, într-un inteviu acordat cotidianului Le Soir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici