Un arbitru de handbal care trebuia să oficieze la Turneul de calificare de la Iaşi, prins băut la volan

Un arbitru român care trebuia să oficieze la Turneul de calificare la Campionatele Europene de handbal feminin Under 17 a fost prins, în noaptea de vineri spre sâmbătă, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice.

62 afișări

Pentru că mirosea a alcool, poliţiştii i-au solicitat să sufle în etilotest. Astfel, s-a constatat că arbitrul conducea deşi avea o alcoolemie de 0,64 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Arbitrul a fost condus la spital, unde însă a făcut scandal timp de jumătate de oră, refuzând să i se recolteze probe de sânge, pentru stabilirea exactă a alcoolemiei.

Poliţiştii i-au reţinut fotbalistului permisul de conducere, eliberându-i în schimb o dovadă fără drept de a conduce, şi i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici