Un arbitru de tenis, suspendat după nişte remarci deplasate adresate unei copile de mingi: „Eşti foarte sexy”

Arbitrul de tenis, Gianluca Moscarella, a fost suspendat de ATP după ce i-a adresat unei copile de mingi nişte comentarii nepotrivite. De asemenea, arbitrul nu a dat dovadă de imparţialitate în timpul meciului.

1597 afișări
Imaginea articolului Un arbitru de tenis, suspendat după nişte remarci deplasate adresate unei copile de mingi: „Eşti foarte sexy”

Un arbitru de tenis a fost suspendat după nişte remarci nepotrivite adresate unei copile de mingi

Incidentele au avut loc în timpul partidei dintre Enrico Dalla Valle şi Pedro Sousa, în turul doi al turneului de la Florenţa, încheiată cu scorul de 5-7, 6-4, 4-6.

Moscarella i-a adresat cuvinte inadecvate unui copile de mingi, în vârstă de 13 ani. Acesta i-a spus tinerei mai multe comentarii deplasate precum ”Eşti fantastică”, ”Eşti foarte sexy” sau ”Este cald. Te simţi fierbinte? Fizic sau emoţional?”.

De asemenea, Moscarella nu a dat dovadă de imparţialitate în partida dintre Dalla Valle şi Sousa. În timpul unei pauze, arbitrul i-a spus lui Enrico Dalla Valle: ”Concentrează-te! Haide! Două minute şi s-a terminat. Meciul ar fi trebuit să fie 6-1, 6-1. Ai avut 45 de mingi de break”.

”Suntem conştienţi de mai multe incidente care îl implică de arbitrul Gianluca Moscarella, petrecute în timpul meciului dintre Pedro Sousa şi Enrico Dalla Valle, la turneul de la Florenţa, de săptămâna trecută. Moscarella a fost demis imediat din turneu, când această problemă a ieşit la iveală şi o investigaţie completă a fost iniţiată. Între timp, Moscarella a fost suspendat provizoriu din serviciile sale, în aşteptarea rezultatelor investigaţiei”, a transmis ATP, printr-un comunicat oficial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici