Un arbitru român a fost desemnat să oficieze la turneele olimpice de fotbal de la Paris 2024

  • Comitetul FIFA pentru Arbitri a anunţat miercuri numele oficialilor care vor arbtra meciurile de fotbal din cadrul turneului olimpic de la Paris 2024.
  • Printre aceştia se numără şi românul Ovidiu Haţegan.
  • El face parte dintre oficialii desemnaţi să ofere asistenţă din cabina VAR.
221 afișări
Imaginea articolului Un arbitru român a fost desemnat să oficieze la turneele olimpice de fotbal de la Paris 2024

Un arbitru român a fost desemnat să oficieze la turneele olimpice de fotbal de la Paris 2024

FIFA a desemnat 89 de arbitri (21 arbitri de centru, 42 asistenţi, 20 oficiali de arbitraj video şi şase arbitri de suport) din 45 de ţări pentru a arbitra meciurile de la Turneele de Fotbal Olimpice Paris 2024.

România va fi reprezentată la Jocurile Olimpice de Ovidiu Haţegan, care face parte din cei 20 de arbitri VAR desemnaţi de FIFA.

Turneul feminin va începe pe 25 iulie 2024 şi se va încheia cu meciul pentru medalia de aur pe Parc des Princes din Paris, pe 10 august 2024. Competiţia masculină va începe pe 24 iulie 2024, în timp ce finala va avea loc pe 9 august 2024, de asemenea pe stadionul lui PSG.

Pregătirea arbitrilor va fi monitorizată în mod regulat şi strâns înainte şi în timpul Jocurilor Olimpice de către o echipă de formatori tehnici FIFA, inclusiv arbitri şi instructori de arbitraj video (VAR), precum şi analişti de meci, antrenori de fitness, fizioterapeuţi şi oameni de ştiinţă sportivă, toţi aceştia vor oferi oficialilor cea mai bună pregătire posibilă.

La ambele turnee de fotbal de la Jocurile Olimpice de la Paris, arbitrii vor fi susţinuţi de tehnologia liniei de gol şi sistemul VAR, inclusiv sistemul semi-automat pentru ofsaid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici