Un atacant camerunez a decedat în Algeria după ce a fost lovit de un obiect aruncat din tribune. Preşedintele CAF vrea sancţiuni exemplare - VIDEO

Atacantul camerunez al echipei JS Kabylie, Albert Ebosse, a murit sâmbătă seară, după ce a fost lovit de un obiect aruncat din tribune la finalul meciului cu USM Alger, scor 1-2, din etapa a doua a campionatului Algeriei, informează AFP, citând agenţia APS.

1635 afișări
Imaginea articolului Un atacant camerunez a decedat în Algeria după ce a fost lovit de un obiect aruncat din tribune. Preşedintele CAF vrea sancţiuni exemplare - VIDEO

Un atacant camerunez a decedat în Algeria după ce a fost lovit de un obiect aruncat din tribune (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Jucătorul camerunez de 24 de ani a murit la spitalul Tizi Ouzou, din Kabylie, unde fusese transportat.

Albert Ebossé marcase singurul gol al echipei sale la meciului cu USM Alger, iar înfrângerea a provocat furia fanilor, care au început să arunce diverse obiecte din tribune în momentul în care jucătorii se îndreptau spre vestiare.

Ebosse a venit la JS Kabylie în 2013 iar în sezonul 2013/2014 a fost golgheterul campionatului.

Ministerul de Interne a ordonat deschiderea unei anchete în acest caz.

Preşedintele CAF vrea "sancţiuni exemplare" după decesul atacantului Albert Ebosse

Preşedintele Confederaţiei Africane de Fotbal (CAF), Issa Hayatou, speră la "sancţiuni exemplare", după moartea atacantului Albert Ebosse, lovit de un obiect aruncat din tribună, sâmbătă, la finalul meciului pierdut de echipa sa, JS Kabylie, scor 1-2, cu USM Alger.

"Gândurile mele se îndreaptă către familia şi prietenii acestui tânăr care îşi făcea treaba şi a plecat să-şi continue pasiunea pentru fotbal în străinătate. Sperăm că vor fi luate sancţiuni exemplare împotriva acestui act grav de violenţă", a declarat Hayatou.

"Violenţa nu-şi are locul în fotbalul african în special şi în sport în general. Fotbalul african nu poate deveni terenul huliganismului", a adăugat Hayatou.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici