Un automobil al lui Samuel Eto'o, furat în Italia, a fost găsit în Ungaria

Poliţia ungară a găsit miercuri la frontiera cu Serbia automobilul marca Bentley al atacantului echipei Internazionale Milano, camerunezul Samuel Eto'o, care a fost furat în luna martie, în Italia.

26 afișări
Imaginea articolului Un automobil al lui Samuel Eto'o, furat în Italia, a fost găsit în Ungaria

Un automobil al lui Samuel Eto'o, furat în Italia, a fost găsit în Ungaria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În timpul unui control al paşapoartelor posesorilor maşinii şi al automobilului, poliţiştii au descoperit că plăcile cu numărul de înmatriculare erau false şi că automobilul era căutat de poliţia italiană", a declarat Szabolcs Szenti, purtător de cuvânt al Poliţiei departamentale din Csongrad (estul Ungariei).

Automobilul marca Bentley, cu o valoare estimată la aproximativ 150.000 de euro, a fost furat pe 19 martie, din parcarea unui hotel de cinci stele din Milano.

Potrivit lui Szabolcs Szenti, în momentul controlului de la frontieră în maşină se aflau doi ucraineni, unul dintre ei declarând că o femeie din Polonia l-a mandatat să conducă maşina în Grecia. Şoferul maşinii a fost arestat imediat, după ce s-a constatat că mai efectuase astfel de transporturi.

Autorităţile italiene au fost anunţate şi sunt aşteptate pentru a recupera maşina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici