Un baschetbalist danez a decedat în Belgia

Baschetbalistul danez al echipei Spirou Charleroi, Rasmus Larsen, a fost găsit mort, miercuri, de responsabilii clubului în locuinţa sa din Belgia, informează site-ul dhnet.be.

109 afișări
Imaginea articolului Un baschetbalist danez a decedat în Belgia

Un baschetbalist danez a decedat în Belgia (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Larsen, în vârstă de 20 de ani, nu s-a prezentat la plecarea formaţiei sale pentru meciul cu Ostende, iar oficialii clubului din Charleroi au mers acasă la el unde l-au găsit mort.

Potrivit informaţiilor preliminare, pivotul danez ar fi decedat în urma unui stop cardiac.

Meciul Ostende - Charleroi, programat în această seară, a fost amânat.

Rasmus Larsen (2,12 m, 108 kg) evolua la Spirou Charleroi din debutul actualului sezon.

În ultimele două săptămâni, doi fotbalişti belgieni, Gregory Mertens (Lokeren), în vârstă de 24 de ani, şi Tim Nicot (Wilrijk-Beerschot), de 23 de ani, au decedat în urma unor crize cardiace.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici