Un bilet la meciul de Fed Cup România - Spania costă 60 de lei

Federaţia Română de Tenis a pus în vânzare biletele pentru întâlnirea România - Spania, contând pentru turul I din Grupa Mondială II Fed Cup, un tichet valabil o zi fiind comercializat cu 60 de lei, informează site-ul oficial al FRT.

526 afișări
Imaginea articolului Un bilet la meciul de Fed Cup România - Spania costă 60 de lei

Un bilet la meciul de Fed Cup România - Spania costă 60 de lei (Imagine: Montaj Foto)

Biletele pentru întâlnirea care va avea loc la Galaţi sunt disponibile la nivel naţional în reţeaua magazinelor partenere Eventim (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti şi Humanitas), precum şi pe site-ul www.eventim.ro. Un bilet permite accesul la toate meciurile disputate în ziua respectivă.

Elevii, studenţii şi pensionarii îşi vor putea achiziţiona tichete la preţ redus, cu 40 de lei/zi, iar intrarea în arenă se va face pe baza unui act doveditor (carnet de elev/carnet de student/cupon de pensie). Aceste bilete sunt limitate la 500 de locuri pe zi.

Întâlnirea dintre România şi Spania va avea loc în zilele 7 şi 8 februarie 2015, la Arena Dunărea din Galaţi. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă, 7 februarie, iar duminică, 8 februarie, celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu (în funcţie de rezultat).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici