Un bordel sponsorizează o echipă de fotbal italiană

O echipă de fotbal italiană din divizia D care şi-a ales ca sponsor un bordel austriac a provocat revolta locuitorilor din Trento, relatează Spiegel Online.

3 afișări
Imaginea articolului Un bordel sponsorizează o echipă de fotbal italiană

Un bordel sponsorizează o echipă de fotbal italiană

Potrivit sursei citate, echipa Trento Calcio din nodul Italiei a afişat pe site-ul oficial al clubului compania Casa Bianca în capul listei de sponsori, care mai include restaurante locale şi un magazin de piese electrice. Totodatǎ, suporterii care au vrut sǎ afle ce este Casa Bianca s-au trezit accesând site-ul unui bordel.

Bordelul care are douǎ sedii, în Innsbruck şi Hallen din Austria, se descrie drept „casa emoţiilor” sau „locul în care poţi avea ce vrei”. Clienţii plǎtesc 180 de euro pe orǎ pentru serviciile frumuseţilor din bordel, iar patronii lui au dat 10.000 de euro ca sǎ aparǎ pe site-ul echipei de fotbal italiene.

Iva Berasi, membru al comitetului sportiv din oraşul Trento, a fost furios când a aflat despre afacere.

„E incredibil faptul cǎ o echipǎ importantǎ acceptǎ un sponsor care câştigǎ bani prin vânzarea trupurilor femeilor. Cred că sentimentul meu de ofensǎ coincide cu al tuturor femeilor din Trento. Sper ca echipa, care primeşte şi fonduri publice, sǎ gǎseascǎ o soluţie rapidǎ la aceastǎ problemǎ”, a declarat bǎrbatul.

Pânǎ miercuri, echipa a gǎsit o soluţie mulţumitoare. Bordelul încǎ mai este pe lista sponsorilor, dar logo-ul nu mai conduce cǎtre site-ul ruşinos.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici