Un brazilian trecut pe la Barcelona, numit selecţioner al naţionalei de fotbal a Albaniei

Brazilianul Sylvinho a fost numit selecţioner al echipei naţionale a Albaniei şi a primit sarcina de a asigura calificarea la Campionatul European din 2024, a anunţat luni federaţia de fotbal a ţării.

132 afișări
Imaginea articolului Un brazilian trecut pe la Barcelona, numit selecţioner al naţionalei de fotbal a Albaniei

Un brazilian trecut pe la Barcelona, numit selecţioner al naţionalei de fotbal a Albaniei

"Avem o mare dorinţă de a face treabă bună, de a aduce rezultate pozitive şi de a duce naţionala Albaniei acolo unde îi este locul", a declarat Sylvinho, care a antrenat recent Corinthians, reporterilor după ce a semnat un contract pe 18 luni.

În vârstă de 48 de ani, fost jucător la Arsenal şi Barcelona, îl înlocuieşte pe italianul Edoardo Reja, care, în timpul mandatului său de trei ani, nu a reuşit să califice echipa la niciun turneu major.

"Contractul este până la sfârşitul anului 2024, ceea ce arată că principalul nostru obiectiv este să participăm la ediţia din 2024 (a Euro) şi avem şanse să atingem acest obiectiv", a declarat şeful federaţiei albaneze de fotbal, Armand Duka.

Singura participare a Albaniei la un eveniment major a fost la Euro 2016. Ea a fost repartizată în grupa E de calificare pentru turneul din 2024, alături de Polonia, Cehia, Insulele Feroe şi Moldova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici