Un club important din Israel îl vrea pe Ianis Hagi: ar avea locul asigurat în echipă

Ianis Hagi (24 de ani) este aproape de plecarea de la Rangers, după ce a fost exclus din lot la ultima partidă, cu PSV Eindhoven.

182 afișări
Imaginea articolului Un club important din Israel îl vrea pe Ianis Hagi: ar avea locul asigurat în echipă

Presa din Israel, despre interesul pentru Ianis Hagi

Fotbalistul Ianis Hagi are zilele numărate în Scoţia, după ce antrenorul formaţiei Glasgow Rangers, Michael Beale, a spus că românul „nu este la un nivel optim după accidentare”.

Imediat, au mai multe variante de transfer, din Spania şi din Turcia, pentru jucătorul născut la Istanbul, pe când tatăl său evolua la Galatasaray.

Nu trece o zi fără să apară o echipă nouă care îl cere pe mijlocaşul ofensiv lansat de Viitorul. Mai nou, presa britanică a scris şi despre posibilitatea ca Ianis Hagi să ajungă în Championship, eşalonul secund din Anglia, acolo unde este dorit de Sunderland, una dintre echipele de tradiţie din fotbalul britanici.

Maccabi Tel Aviv, antrenată de Robbie Keane

Conform presei locale, ultima formaţie care s-a înscris pentru semnătura lui Ianis este Maccabi Tel Aviv, formaţie ca şi calificată în grupele Conference League, acolo unde ar putea ajunge şi formaţia tatălui său, Farul Constanţa, dacă ar trece de HJK Helsinki (2-1 în prima manşă).

În ultima rundă dintre de grupele Conference, Maccabi s-a impus în tur cu 4-1 în faţa celor de la Celje (Slovenia), iar returul pare o formalitate. În sezonul trecut, a terminat pe locul 3 campionatul, cu 73 de puncte, după campioana Maccabi Haifa (81p) şi după Hapoel Beer Sheva (74p).

Vedeta echipei este Eran Zahavi, 36 de ani, atacant trecut şi pe la PSV Eindhoven. Echipa este pregătită de irlandezul Robbie Keane, 43 de ani.

„Ianis ar avea locul asigurat la Maccabi Telv Aviv. Ar fi unul dintre cei trei străini din lot. Doar că, din ce înţeleg, Maccabi l-ar vrea doar dacă ar veni împrumut, dar gratis, fără sumă de transfer. Nu cred că israelienii ar plăti pe el 3,5 milioane de euro, cât cere Glasgow.

El are nevoie să joace, iar aici ar avea locul asigurat. Dacă s-ar duce în altă parte, nu este sigur că va juca meci de meci”, spune fostul arbitru Dan Ucenic, stabilit de mulţi ani în Ţara Sfântă.

Ar fi spion perfect pentru Iordănescu

Dacă ar merge în Israel, Ianis Hagi ar „spiona” mai bine naţionala din Ţara Sfântă, care se află în grupa României în preliminariile de calificare la Campionatul European.

Din Grupa I mai fac parte Elveţia, Kosovo, Andorra şi Belarus.

După ce Ianis Hagi a fost exclus din lotul lui Rangers pentru duelul cu PSV Eindhoven, din play-off-ul Champions League, publicaţia Football Scotland scrie despre 7 posibile destinaţii pentru internaţionalul român: Celta Vigo (Spania), Galatasaray şi Trabzonspor (ambele din Turcia), Al Ettifaq (Arabia Saudită), Lecce (Italia), Lazio (Italia) şi Genk (Belgia).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici