Un colaborator al FRF, arestat în timp ce încerca să vândă heroină

Gabriel Voicu, masor la echipa naţionala "under 17" a României, a fost prins în flagrant delict în timp ce încerca să vândă, în cartierul bucureştean Rahova, un kilogram de heroină contra sumei de 18.000 de euro.

45 afișări
Imaginea articolului Un colaborator al FRF, arestat în timp ce încerca să vândă heroină

Un colaborator al FRF, arestat în timp ce încerca să vândă heroină (Imagine: Mediafax Foto)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală, împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române - Serviciul Antidrog, l-au depistat în flagrant delict, marţi, pe V. Gabriel, în vârstă de 44 ani, în timp ce oferea spre vânzare un kilogram de heroină contra sumei de 18.000 euro, a anunţat, joi, DIICOT.

Purtătorul de cuvânt al Federaţiei Române de Fotbal, Paul Zaharia, a declarat, pentru MEDIAFAX, că persoana în cauză se numeşte Gabriel Voicu şi este colaborator al Federaţiei Române de Fotbal la lotul "under 17" al României, unde este masor. Zaharia a precizat că acesta venea doar în perioada desfăşurării unor acţiuni ale lotului şi a subliniat că nu era angajat permanent.

Gabriel Voicu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Anchetatorii au stabilit că bărbatul este recidivist, el fiind condamnat în 2006 la patru ani închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru săvârşirea aceleiaşi infracţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici