Un fan al echipei Swansea a fost arestat pentru un gest rasist la adresa lui Bassong

Un suporter al echipei Swansea City a fost arestat, sâmbătă, pentru un gest rasist la adresa fotbalistului formaţiei Norwich City, Sebastien Bassong, autorul unui gol în meciul disputat de cele două grupări în cadrul etapei a XVI-a a campionatului Angliei, informează BBC.

102 afișări
Imaginea articolului Un fan al echipei Swansea a fost arestat pentru un gest rasist la adresa lui Bassong

Un fan al echipei Swansea a fost arestat pentru un gest rasist la adresa lui Bassong

Poliţia locală a confirmat că un fan în vârstă de 23 de ani a fost arestat, fiind acuzat de comportament rasist.

Incidentul ar fi avut loc după ce Norwich City a înscris ultimul gol al partidei, în minutul 77, reuşită ce a dus şi victoria oaspeţilor, cu scorul de 4-3.

Bassong l-a atenţionat pe arbitrul Howard Webb că a fost ţinta unui gest rasist în momentul în care sărbătorea înscrierea golului, împreună cu coechipierii săi. Webb i-a comunicat situaţia arbitrului de rezervă, iar suporterul a fost arestat.

"A fost un incident după al patrulea gol al echipei Norwich. Sebastien Bassong l-a atenţionat pe arbitru. La zece minute după semnalarea gestului respectiv, stewarzii au obţinut imagini surprinse de camerele de televiziune, le-au vizionat, au identificat persoana în cauză şi fanul a fost arestat pentru comportament rasist. Poliţia se ocupă de acest caz şi în ceea ce ne priveşte noi nu acceptăm sub nicio formă rasismul", a declarat un purtător de cuvânt al clubului Swansea.

Echipa Swansea City a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-3, de Norwich City. Golurile ua fost marcate de Michu '51, '90+3 şi De Guzman '59 pentru Swansea, respectiv Whittaker '16, Bassong '40, Holt '44 şi Snodgrass '77 pentru oaspeţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici