Un fan al lui Manchester United a ucis patru suporteri ai FC Barcelona

Un fan nigerian al echipei Manchester United, aflat la volanul unui microbuz, a ucis patru suporteri ai formaţiei FC Barcelona, intrând în mulţimea care sărbătorea câştigarea Ligii Campionilor de către formaţia catalană, informează publicaţia britanică Daily Mirror.

19 afișări
Imaginea articolului Un fan al lui Manchester United a ucis patru suporteri ai FC Barcelona

Un fan al lui Manchester United a ucis patru suporteri ai FC Barcelona (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

Alte 10 persoane care sărbătoreau, în oraşul nigerian Ogbo, victoria spaniolilor au fost rănite.

"Şoferul depăşise mulţimea, după care a întors microbuzul şi a intrat direct în oameni", a explicat o purtătoare de cuvânt a poliţiei locale. În urma acestui eveniment, şoferul a fost arestat.

În Nigeria, atât FC Barcelona, cât şi Manchester United au numeroşi suporteri.

Formaţia spaniolă FC Barcelona a câştigat Liga Campionilor, după ce a învins, miercuri, cu scorul de 2-0 (1-0), deţinătoarea trofeului, Manchester United, în finala competiţiei, disputată pe stadionul Olimpic din Roma.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici