Un fost coechipier al lui Schumacher face dezvăluiri despre starea de sănătate a campionului de Formula 1: „Ştiu cum se simte, sunt informat, dar nu vreau să vă divulg nimic”

  • Felipe Massa a dezvăluit că deţine informaţii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher
  • Fostul coechipier nu a oferit detalii
  • Între cei doi s-a legat o prietenie puternică pe vremea când erau Ferrari
806 afișări
Imaginea articolului Un fost coechipier al lui Schumacher face dezvăluiri despre starea de sănătate a campionului de Formula 1: „Ştiu cum se simte, sunt informat, dar nu vreau să vă divulg nimic”

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher rămâne un mister pentru majoritatea fanilor. Legendarul pilot de Formula 1 a suferit o accidentare la ski în Alpii francezi la sfârşitul anului 2013. De atunci şi până acum, este îngrijit de cei mai buni specialişti medicali la casa sa din Elveţia. De-a lungul anilor, familia pilotului a rugat presa să menţină discreţia şi să le respecte intimitatea.

Multiplul campion mondial este în comă indusă, dar se presupune că şi-a recăpătat conştiinţa, se află într-o stare vegetativă/paralitică şi întâmpină probleme de comunicare. Cu toate acestea, managerul său a declarat că fostul pilot F1 se recuperează lent.

Felipe Massa şi Michael Schumacher au fost colegi pentru o scurtă perioadă de timp la Ferrari, unde au legat o prietenie puternică. Brazilianul a dezvăluit că are informaţii din partea familiei campionului despre starea de sănătate a lui Michael, dar nu doreşte să le divulge, pentru că nu are acest drept în calitate de prieten.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici