VIDEO  Un fost fotbalist din Premier League a devenit viral, după ce a aruncat pe fereastră lucrurile iubitei

Furia lui Greg Halford s-a declanşat când a descoperit că a fost înşelat de parteneră.

563 afișări
Imaginea articolului Un fost fotbalist din Premier League a devenit viral, după ce a aruncat pe fereastră lucrurile iubitei

Un fost fotbalist din Premier League a devenit viral, după ce i-a aruncat pe fereastră lucrurile iubitei

Reacţia lui Greg Halford a pornit de la presupusa trădare a fostei sale iubite.

Fundaşul în vârstă de 38 de ani, legitimat la Hashtag United, un club deţinut de starul YouTube Spencer Owen, a postat un videoclip pe reţelele de socializare în care aruncă toate lucrurile personale aparţinând partenerei.

Halford a aruncat totul în grădină: pornind de la haine şi de la pantofi, precum şi un număr mare de cutii

În cariera sa, Halford a jucat şi în Premier League, totalizând 29 de apariţii pentru Wolverhampton, Sunderland şi Reading.

„A trecut mult, mult timp, dar în sfârşit am scăpat de lucrurile care m-au înşelat”, a postat Halford pe Twitter.

Reacţia lui Greg a fost aplaudată de mulţi utilizatori: „Bravo amice, mai bine mergi mai departe”. Unii, în schimb, l-au criticat pe fundaş pentru gest: „Da... Aruncă toate cutiile goale pentru spectacol. Eşti doar un căutător de atenţie.”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici