Un fost fotbalist român a murit din cauza COVID-19, la vârsta de 61 de ani

  • Avram Goia, fost fotbalist la Olimpia Satu Mare, a murit din cauza COVID-19.
  • El era stabilit în Spania de mai mulţi ani.
  • Clubul şi-a exprimat regretul într-un comunicat publicat pe site-ul oficial.
2312 afișări
Imaginea articolului Un fost fotbalist român a murit din cauza COVID-19, la vârsta de 61 de ani

Sursa foto: MediafaxFoto / Hepta

Avram Goia, fost fotbalist al echipei Olimpia Satu Mare, a decedat la vârsta de 61 de ani, după ce a fost infectat cu COVID-19, a anunţat clubul.

Goia a decedat în Spania, acolo unde era stabilit de mai mulţi ani.

Născut în anul 1959, atacantul a evoluat în şase meciuri de Divizia A pentru Olimpia Satu Mare, în sezonul 1978-1979.

"Transmitem familiei îndoliate sincere condoleanţe din partea clubului şi a suporterilor Olimpiei Satu Mare", a scris clubul.

În Spania, numărul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 6.528, 546 dintre acestea înregistrându-se doar în ultimele 24 de ore. În total, aproape 80.000 de persoane au fost testate pozitiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici