Un fost mare fotbalist, coleg de echipă cu Hagi, trăieşte un coşmar. A ajuns şofer de Uber în America după ce a avut o avere de milioane de dolari | VIDEO

Fostul mare fotbalist turc Hakan Şukur, care a fost coleg cu Hagi şi Popescu la Galatasaray, a ajuns vânzător de cărţi şi şofer de Uber în America.

7224 afișări
Imaginea articolului Un fost mare fotbalist, coleg de echipă cu Hagi, trăieşte un coşmar. A ajuns şofer de Uber în America după ce a avut o avere de milioane de dolari | VIDEO

Un fost mare fotbalist, coleg de echipă cu Hagi, trăieşte un coşmar. A ajuns şofer de Uber în America după ce a avut milioane de dolari | VIDEO

Sportivul a avut o avere de milioane de dolari, dar a pierdut totul în urma conflictului deschis pe care îl are cu preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan. „Erdogan mi-a luat totul. Mi-a luat dreptul la libertate, nu m-a lăsat să mă exprim, nu mi-a dat dreptul să muncesc. Am câteva apartamente în Turcia, dar nu pot să le închiriez. Toţi chiriaşii care au încercat să stea acolo s-au trezit cu ameninţări. Şi eu am fost păzit pentru o perioadă după ce m-am mutat aici, am avut sprijinul autorităţilor. Am ajuns la fundul sacului, trebuie să muncesc în fiecare zi. Eu iubesc Turcia, dar sunt inamicul politicii eronate”, a declarat Şukur, pentru presa germană.

Fostul mare fotbalist vinde cărţi în California, iar în timpul liber este şofer Uber. Înainte de asta a avut o patiserie, dar afacerea nu a mers. El susţine că de vină sunt tot oamenii din SUA ai lui Erdogan. 

Şukur a fost un apropiat al preşedintelui turc Erdogan, însă între cei doi s-au certat în 2015, atunci când fostul fotbalist a criticat politica pe care liderul de la Ankara a impus-o.

Ulterior, fotbalistul a plecat în SUA împreună cu familia, iar mare parte din avere i-a fost confiscată.

Hakan Şukur a avut o carieră importantă şi şi-a pus amprenta în fotbalul european, evoluând la echipe cu nume, precum Bursaspor, Galatasaray, Torino, Inter, Parma sau Blackburn. A câştigat 17 trofee, iar cele mai importante sunt Cupa Italiei cu Parma (2002) şi Cupa UEFA cu Galatasaray (2000). 

Povestea lui Şukur ne aminteşte de cea a fostului mare fotbalist român Ion „Liţă” Dumitru (70 de ani) s-a stabilit în America, imediat după ce a câştigat lupta cu o boală cruntă, cancerul. Dumitru a ajuns în SUA, acolo unde pe lângă faptul că antrenează grupe de copii, în zilele libere este şofer de Uber.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici