Un fost primar de oraş va fi manager sportiv la echipa de baschet CSM Steaua Bucureşti

Fostul primar al oraşului Târgovişte din perioada 2008-2014, Gabriel Boriga, va ocupa funcţia de manager sportiv la CSM Steaua Bucureşti Eximbank, formaţie de baschet care a pierdut finala LNBM cu CSU Oradea, scor 1-3, la finalul sezonului 2017-2018.

547 afișări
Imaginea articolului Un fost primar de oraş va fi manager sportiv la echipa de baschet CSM Steaua Bucureşti

Un fost primar de oraş va fi manager sportiv la echipa de baschet CSM Steaua Bucureşti

După ce a fost suspendat din funcţia de primar, Boriga a activat ca voluntar la CSM Târgovişte, unde a coordonat activitatea secţiei de volei până în vara anului trecut. În ultimele luni, Boriga a avansat ideea implicării într-un proiect sportiv de anvergură, din afara judeţului, fără a oferi însă detalii.

ProSport a aflat însă paşii făcuţi de fostul primar al Târgoviştei pentru a ajunge la cel mai bogat club din România: “Gabi Szabo, cu care Boriga este prieten foarte bun, a câştigat în noiembrie 2017 postul de director plin al clubului. Primele discuţii au avut loc acum o lună, iar de câteva zile Boriga a bătut palma cu clubul Primăriei Gabrielei Firea. Poziţia este una onorantă, rămâne de văzut care vor fi atribuţiile din fişa postului“, vorbesc sursele noastre.

Altfel, după plecarea lui Ciprian Prisăcaru la Complexul Turistic de Nataţie din Târgovişte, la capătul unui concurs la care a candidat singur, la CSM Târgovişte va urma un interimat lung, asigurat de unul dintre finii lui Gabriel Boriga, Cristian Savu, asistent universitar la Univ. Valahia Târgovişte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici