Un fotbalist a fost salvat din aeroport după 2 luni în care a dormit în incinta acestuia

  • Un fotbalist din Ghana, care a dormit într-un aeroport indian mai mult de două luni a reuşit să iasă din impas.
  • Randy Muller, 23 de ani, a rămas în aeroport din 21 martie
609 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist a fost salvat din aeroport după 2 luni în care a dormit în incinta acestuia
Un fotbalist din Ghana, care a dormit într-un aeroport indian mai mult de două luni a reuşit să iasă din impas.
 
Randy Juan Muller, care a împlinit 23 de ani a zburat în India pe 7 noiembrie pentru un contract de şase luni pentru a juca fotbal la FC Kerala. 
 
Pe măsură ce pandemia coronavirusului s-a răspândit, Muller a rezervat un zbor spre casă în Ghana pentru 30 martie. Cu o săptămână înainte de zbor, a luat un tren spre Mumbai.
 
Am auzit despre posibilitatea blocării în India ... aşa că am venit în Mumbai să stau într-un dormitor, ca să nu ratez zborul", a spus Muller.
 
Când a sosit la Mumbai pe 21 martie, nu avea bani şi s-a străduit să găsească o cameră.
"Nu am cunoscut pe nimeni (în Mumbai), aşa că am văzut nişte poliţişti. Mi-au spus să merg la aeroport", a spus Muller. De atunci a rămas blocat în aeroport.

Coşmarul lui lui Muller a luat sfârşit la începutul lunii iunie, după ce a făcut un apel pe Twitter, la sugestia unui ofiţer de securitate.

Un jurnalist local care a văzut tweet-urile a transmis apelul pentru ajutor şi l-a etichetat pe Aaditya Thackeray, ministrul statului pentru turism şi mediu, care este şi preşedinte al Asociaţiei de fotbal din districtul Mumbai. 

În câteva ore, Muller a fost dus de la aeroport la un hotel unde va sta până când va putea să ia un zbor spre casă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici