Un fotbalist al echipei Liverpool a fost arestat după un incident petrecut în centrul oraşului

Fotbalistul englez, Jon Flanagan, care joacă pentru clubul din Premier League Liverpool, a fost pus sub acuzare fiind cercetat pentru că a lovit o persoană, pe data de 22 decembrie, în centrul oraşului Liverpool, au anunţat oficialii poliţiei locale.

185 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist al echipei Liverpool a fost arestat după un incident petrecut în centrul oraşului

Fotbalistul echipei Liverpool, Jon Flanagan, arestat după un incident petrecut în centrul oraşului

În vârstă de 24 de ani, apărătorul lui Liverpool a fost interogat de poliţie după ce a fost arestat în primele ore ale zilei de 22 decembrie.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat pentru Sky Sports că Flanagan acuzat de atac asupra unei persoane, în urma unui incident din centrul oraşului Liverpool, petrecut în jurul orei 03:20.

El a fost eliberat pe cauţiune şi urmează să se preznte în faţa tribunalului pe data de 2 ianuarie.

"Clubul a fost anunţat de un presupus incident care implică un membru al primei echipe. Nu vom mai face nici un comentariu în această privinţă deoarece procesul este în plină desfăşurare. ", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Liverpool, conform Reuters.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici