Un fotbalist de la ŢSKA Moscova este acuzat de viol

Parchetul din Rusia a anunţat, luni, că a deschis o anchetă pe baza acuzaţiilor de viol vizând un jucător al formaţiei ruse ŢSKA Moscova.

91 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist de la ŢSKA Moscova este acuzat de viol

Un fotbalist de la ŢSKA Moscova este acuzat de viol

"În data de 3 decembrie, o femeie rezidentă în Moscova, născută în anul 1988, a declarat comisiei de anchetă a Parchetului moscovit că a fost violată de un fotbalist al echipei ŢSKA Moscova. Investigaţiile şi analizele medico-legale se află în desfăşurare", se menţionează într-un comunicat, fără a se dezvălui identitatea acuzatului.

Conform presei locale, fotbalistul incriminat este unul dintre jucătorii importanţi ai echipei ŢSKA, născut în străinătate.

ŢSKA Moscova a terminat ediţia 2010 a campionatului pe locul secund în clasament, în urma campioanei Zenit Sankt-Petersburg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici