Un fotbalist dependent de pariurile sportive explică motivul pentru care mulţi sportivi apelează la jocurile de noroc: „Într-o noapte am pierdut 50.000 de euro”

În plin val de dezvăluiri şi interceptări cu privire la pariurile sportive în care sunt implicaţi fotbaliştii, mijlocaşul Andros Townsend a decis să vorbească despre motivul pentru care aceştia apelează la jocurile de noroc.

184 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist dependent de pariurile sportive explică motivul pentru care mulţi sportivi apelează la jocurile de noroc: „Într-o noapte am pierdut 50.000 de euro”

Fotbalistul Andros Townsend, despre pariurile sportive: Într-o noapte am pierdut 50.000 de euro

Actualul jucător al lui Crystal Palace a povestit, pentru Players' Tribune, cum a început totul. A spus că la început a fost vorba de curiozitate, iar apoi totul s-a transformat în manie. ”Mă plictiseam într-o noapte în hotel, când am văzut un anunţ la televizor. Era la o aplicaţie pe telefon şi primeai un pariu gratis.

Eram înainte de cel mai important meci al sezonului şi nu puteam să adorm. Îmi tot verificam telefonul, puneam cât mai multe pariuri. În noaptea aceea am pierdut peste 50.000 de euro pe un singur meci. Câştigam puţin peste 3.000 de euro pe săptămână la echipe de club.” , a dezvăluit Townsend, pentru Players' Tribune. Mijlocaşul a fost prins de Federaţia Engleză de Fotbal că paria, dar pedeapsa nu a fost una foarte gravă. Andros Townsend a primit o simplă amendă, fără să fie suspendat.

În cele mai multe din cazurile de acest fel, fotbaliştii sunt suspendaţi pe o perioadă determinată de timp şi sunt puşi să plătească o amendă mare, în funcţie de gravitatea faptelor. Un astfel de episod a avut loc recent în România.

Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal a decis ca Mihai Voduţ, acum jucător la Chindia Târgovişte, să fie suspendat doi ani şi amendat cu 300.000 de lei ca urmare a unui scandalul legat de pariuri. Atacantul pariase inclusiv pe un meci al echipei sale de la acel moment, Viitorul Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici