Un fotbalist din Norvegia, arestat pentru implicarea într-un caz de trucare a unor meciuri

Un fotbalist al echipei Follo, din a treia ligă norvegiană, a fost arestat pentru implicarea într-un caz privind presupusa trucare a unor meciuri din Norvegia, informează cotidianul As.

136 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist din Norvegia, arestat pentru implicarea într-un caz de trucare a unor meciuri

Un fotbalist din Norvegia, arestat pentru implicarea într-un caz de trucare a unor meciuri (Imagine: Shutterstock)

Potrivit ziarului As, jucătorul din zona Oslo, în vârstă de 24 de ani, susţine că este nevinovat.

Poliţia norvegiană nu a dezvăluit identitatea fotbalistului.

Follo, una dintre echipele implicate într-un scandal de trucare a meciurilor izbucnit zilele acestea, a confirmat că un fotbalist al său a fost arestat, dar de asemenea nu a dat publicităţii identitatea acestuia.

Poliţia anchetează, între altele, un meci câştigat cu scorul de 4-3 de echipa Østsiden în faţa formaţiei Follo, în data de 24 iunie, succes obţinut după ce Follo a condus cu 3-0.

Luni, Federaţia Norvegiană de Fotbal (NFF) a anunţat că a depus o plângere la poliţie după ce a amânat un alt meci din liga a doua în urma unei presupuse tentative de trucare a întâlnirii. Meciul dintre echipele Ullensaker/Kisa şi HamKam, din etapa a XVII-a, trebuia să se dispute duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici