Un fotbalist din Premier League a fost arestat sub suspiciunea de viol

Un fotbalist din Premier League, care era aşteptat să participe la Cupa Mondială din această iarnă, a fost arestat în Londra, în cursul zilei de luni, fiind suspectat de viol, informează presa britanică.

418 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist din Premier League a fost arestat sub suspiciunea de viol

Jucătorul are în jur de 20 de ani, numele său neputând fi făcut public din motive legale. El este jucător de naţională şi este reţinut pentru a răspunde unor întrebări legate de un presupus atac care ar fi avut loc în luna iunie.

Scotland Yard a dat o declaraţie prin care a confirmat că jucătorul a fost reţinut în cursul zilei de luni, în timp ce Poliţia Metropolitană, într-o declaraţie pentru Mirror Football, a spus: „Pe 4 iulie, o acuzaţie de viol a unei femei de 20 de ani a fost raportată la poliţie. S-a raportat că presupusul viol a avut loc în iunie 2022".

Clubul jucătorului este informat că acesta este interogat de poliţie. Cu toate acestea, au refuzat să comenteze. Fotbalistul a fost arestat la o adresă din Londra şi a rămas în arest preventiv luni seară.

The Sun relatează că şase unităţi de poliţie au sosit la conacul închis de mai multe milioane de lire sterline al jucătorului.

O femeie în vârstă de 20 de ani a raportat presupusul atac şi a arătat poliţiei fotografii cu „vânătăi", acuzându-l pe star că a violat-o în timp ce se afla în vacanţă în Marea Mediterană. Duminică seară, ea s-a prezentat la o secţie de poliţie şi a făcut o declaraţie completă în sprijinul afirmaţiilor sale.

O persoană din interiorul clubului a spus: „Acuzaţiile sunt de cea mai mare gravitate. Şefii clubului sunt stupefiaţi de acest lucru. Jucătorul trebuia să se afle într-un turneu de pre-sezon. Acum nu va face deplasarea cu echipa.

Legea trebuie să fie lăsată să dicteze ce se va întâmpla în continuare. Colegii jucătorului sunt absolut stupefiaţi de acest lucru. Este o lovitură pentru club, dar poliţia trebuie să îşi facă treaba".

Anchetele sunt în curs de desfăşurare. În timp ce jucătorul nu poate fi identificat din cauza afirmaţiilor făcute împotriva sa, arestarea sa a pus sub semnul întrebării participarea sa la antrenamentele din pre-sezon şi la viitoarele meciuri amicale ale echipei sale, în timp ce poliţia investighează acuzaţiile grave.

Sezonul din Premier League începe la 5 august, iar jucătorul era aşteptat, de asemenea, să îşi reprezinte ţara la Cupa Mondială din Qatar din această iarnă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici