Un fotbalist legendar a anunţat că are cancer în fază terminală: Mai am doar 6 luni de trăit

Andy Goram, portar legendar, anunţă că are cancer şi că mai are 6 luni de trăit: „Nu voi face chimioterapie”.

21253 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist legendar a anunţat că are cancer în fază terminală: Mai am doar 6 luni de trăit

Un fotbalist legendar a anunţat că are cancer în fază terminală: Mai am doar 6 luni de trăit

Andy Goram, un celebru portar scoţian la Glasgow Rangers, a anunţat că a fost diagnosticat cu cancer la esofag în stadiu terminal şi că i s-a dat o speranţă de viaţă de doar 6 luni. Dacă ar face chimioterapie, şi-a prelungi viaţa cu încă un an, dar fostul fotbalist refuză.

Daily Mail relatează că Andy Goram, 58 de ani, a mers la Spitalul Monklands în urmă cu 6 săptămâni. „Am crezut că am o indigestie severă. Parcă mi s-a blocat gâtul. După câteva săptămâni, s-a înrăutăţit. Tot ce am mâncat sau am băut nu mi-a ajuns la mijlocul stomacului şi l-am vomitat lângă pat timp de două săptămâni. Am fost în agonie totală. Am slăbit 25 de kilograme în 4 săptămâni", explică Andy Goram pentru „Daily Record”.

„Chirurgul mi-a explicat unde am cancerul şi că este inoperabil. Dacă nu fac chimioterapie, mai am de trăit în medie 6 luni", spune fostul internaţional.

„Durerea mea este gestionabilă. Încă pot să merg să văd prietenii”, a spus portarul despre viaţa lui de zi cu zi. „Voi fi aici atâta timp cât voi putea. Voi lupta ca niciodată până acum. Singura diferenţă este că bomba cu ceas ticăie", a spus Goram pentru „Daily Record”.

Cu 43 de selecţii la naţionala Scoţiei, Goram a jucat două meciuri, în 2001, şi pentru Manchester United.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici