Un fotbalist spaniol a făcut infarct pe stadion - VIDEO

Mijlocaşul formaţiei de ligă secundă spaniolă, Salamanca, Miguel Garcia, a fost spitalizat după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul unui meci a anunţat duminică gruparea iberică.

94 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist spaniol a făcut infarct pe stadion - VIDEO

Miguel Garcia (Salamanca) nu va mai putea juca fotbal

"Mijlocaşul echipei Salamanca Miguel Garcia a fost transportat la clinica universitară din oraş, unde starea sa evoluează favorabil şi unde a fost supus mai multor teste", a anunţat clubul său.

"Jucătorul, în vârstă de 31 de ani, a suferit un stop cardio-respirator în minutul 60 al meciului dintre UD Salamanca şi Real Betis Balompie", se menţionează în comunicantul grupării.

Miguel Garcia nu va mai juca fotbal niciodată

Cardiologii de la spitalul clinic din Salamanca au anunţat luni că jucătorul Miguel Garcia, care a suferit un infarct în meciul cu Betis, nu va mai putea juca vreodată fotbal, informează cotidianul As.

Directorul sportiv al clubului Salamanca, Baltasar Sánchez "Balta", a declarat că "având în vedere ce a trăit la acel meci, faptul că nu mai poate juca fotbal este lucrul cel mai puţin rău care i s-a întâmplat lui Miguel Garcia".

Miguel Garcia s-a prăbuşit pe terenul stadionului Helmantico din Salamanca, potrivit imaginilor televiziunii publice spaniole (TVE). Unii dintre colegii săi, în stare de şoc, plângeau.

După intervenţia rapidă a personalului medical de la ambele echipe, Garcia şi-a recuperat cunoştinţa, însă, conform medicului de la Salamanca Jose Ignacio Garrido, a fost mort timp de "25 de secunde". Medicii i-au implantat un stent, iar evoluţia lui este pozitivă.

Miguel Garcia a primit cu "durere, dar resemnat" vestea că nu va mai juca fotbal.

García are 31 de ani şi joacă la Salamanca din acest sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici