Un gol al lui Rooney, cel mai frumos din istoria Premier League. Ce reuşite completează podiumul - VIDEO

Atacantul echipei Manchester United, Wayne Rooney, ocupă primul loc într-un sondaj privind cele mai frumoase goluri din istoria de 20 de ani a Premier League. "Foarfeca" lui din meciul din februarie 2011 cu Manchester City a primit 26 la sută din totalul voturilor.

755 afișări
Imaginea articolului Un gol al lui Rooney, cel mai frumos din istoria Premier League. Ce reuşite completează podiumul - VIDEO

Wayne Rooney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dennis Berkamp, în tricoul lui Arsenal, ca şi Thierry Henry, au ocupat locurile doi şi trei cu goluri din 2002, respectiv 2000, informează The Independent.

Sondajul a venit ca urmare a împlinirii a 20 de ani de când cea mai importantă competiţie de fotbal din Anglia a primit numele de "Premier League".

Rooney a fost încântat că reuşita lui, care a adus victoria în meciul cu Manchester City, a fost votată drept cea mai frumoasă din istoria Premier League. "Am crescut pe când mă uitam la Premier League aşa că am un sentiment minunat că golul meu a fost votat drept cel mai frumos din istoria competiţiei. Sunt multe goluri nominalizate pe listă, reuşite pe care le-am privit din sufrageria mea când eram mic: golul lui Alan Shearer, Paolo Di Canio, Tony Yeboah sau David Beckham. Să fiu în competiţie cu ei, şi să mai şi câştig, este o mare onoare pentru mine şi ceva de care sunt foarte mândru. Vreau să le mulţumesc tuturor fanilor care m-au votat", a spus Rooney.

În sondaj au intrat peste 4.2 milioane de voturi a 300.000 de suporteri, care urmează să mai determine cea mai bună paradă, cea mai frumoasă sărbătorire a unui gol şi cea mai bună echipă virtuală a fanilor. Mai sunt şi alte şase premii care vor fi decise de un consiliu: cel mai bun jucător, antrenor, echipă, sezon, cele mai memorabile vorbe şi o echipă fantastică. Câştigătorii urmează să fie anunţaţi în următoarele două săptămâni, totul culminând cu evenimentul din 15 mai când vor fi anunţaţi cel mai bun jucător şi antrenor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici