Un gol în ultimele minute salvează un egal pentru Milan în meciul cu Sassuolo

  • AC Milan a remizat, duminică, 3-3, în deplasare, cu Sassuolo.
  • Milanezii au marcat golul egalizator în ultimele minute ale partidei.
65 afișări
Imaginea articolului Un gol în ultimele minute salvează un egal pentru Milan în meciul cu Sassuolo

Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto

AC Milan a obţinut o remiză cu emoţii, 3-3, cu Sassuolo, în deplasare, duminică, în Serie A. Golul egalizator a fost marcat de Milan în ultimele minute ale meciului, relatează Reuters.

Sassuolo a surprins-o pe Milan cu un gol marcat de Andrea Pinamonti după patru minute de joc, iar avantajul a fost dublat şase minute mai târziu, prin Armand Lauriente.

Rafael Leao a relansat şansele Milanului în minutul 20 cu o cursă individuală, trecând de doi apărători ai lui Sassuolo înainte de a înscrie la colţul lung pentru a reduce diferenţa.

În repriza a doua, Lauriente a mai înscris o dată, la opt minute după pauză, după care Luka Jovic a redus din diferenţă. Cu şase minute înainte de final, Noah Okafor, nou intrat în echipa Milanului, a înscris cu un şut plasat, stabilind egalitatea.

În urma acestui rezultat AC Milan se menţine pe locul doi în clasamentul Serie A, cu 69 de puncte, şase în faţa lui Juventus, cu şase meciuri rămase de disputat. Inter Milano, care o întâlneşte duminică pe Cagliari, este lider detaşat, cu 82 de puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici