Un handbalist de valoare şi-a prelungit contractul cu CS Dinamo până în 2024

Conducerea CS Dinamo şi antrenorul Xavier Pascual continuă să cristalizeze echipa de handbal pentru următoarele sezoane, anunţă oficialii clubului, după ce au perfectat o nouă mutare importantă.

146 afișări
Imaginea articolului Un handbalist de valoare şi-a prelungit contractul cu CS Dinamo până în 2024

Sursa foto: Hepta

Zilele acestea, un alt jucător de valoare a semnat prelungirea contractului cu CS Dinamo. Javier Humet (32 de ani) va rămâne în tricoul ”alb-roşu” până în 2024.

Internaţionalul român născut în Spania, la Barcelona, s-a alăturat campioanei României în vara anului 2020, devenind în scurt timp jucător de bază. Prima lui demonstraţie de forţă a avut loc chiar în septembrie 2020, când a fost decisiv în meciul cu HC Dobrogea Sud Constanţa, de la Sfântu Gheorghe. Victoria de atunci a adus în vitrina dinamovistă Cupa şi Supercupa României.

Humet şi-a început aventura în România, în 2012, la HCM Constanţa şi în aprilie 2017 şi-a obţinut cetăţenia română, fiind eligibil pentru naţionala României, la care a debutat într-un meci oficial în 2019.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici