Un hat-trick al lui Torres ajută Barcelona să smulgă o victorie cu 4-2 la Betis

Barcelona a obţinut duminică o victorie cu 4-2, cu două goluri marcate pe final, de Joao Felix şi Ferran Torres, care a reuşit astfel un hat-trick, în partida din etapa a 21-a din La Liga. Victoria vine ca o gură de oxigen pentru managerul Xavi Hernandez, Barca urcând pe locul 3, cu 44 de puncte.

224 afișări
Imaginea articolului Un hat-trick al lui Torres ajută Barcelona să smulgă o victorie cu 4-2 la Betis

După ce a fost zdrobită de rivalii de la Real Madrid în finala Supercupei Spaniei şi a avut probleme în revenirea în faţa echipei din a treia divizie Unionistas pentru a avansa în sferturile de finală ale Copa del Rey săptămâna trecută, Barca a fost din nou în dificultate, dar a reuşit să salveze o victorie importantă, cu doi jucători de 16 ani în echipa de start, fundaşul Pau Cubarsi şi mijlocaşul Lamine Yamal.

Torres a deschis scorul în minutul 21, fructificând o centrare de pe dreapta a lui Pedri şi a mărit avantajul lui Barca dintr-o reluare în minutul 49, după ce un şut al lui Lamine Yamal a nimerit bara transversală.

Betis a ripostat prin Isco, care a marcat de două ori în patru minute şi a egalat scorul.

În condiţiile în care Betis a dominat posesia, Felix a profitat de un contraatac rapid pentru a marca cu un şut frumos cu exteriorul, de la marginea careului, lângă bară, în minutul 91.

Cu trei minute înainte de la finalul timpului adiţional, Torres a marcat al treilea său gol şi al patrulea al Barcei, după un alt contraatac, pentru a asigura o victorie muncită pentru campionii de anul trecut, aducându-i lui Betis prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon.

"Am fost foarte bine cu un avantaj de două goluri, dar apoi s-a complicat cu o greşeală a apărării noastre, care ne-a tensionat puţin", a declarat managerul Xavi pentru Movistar Plus.

"Ar fi trebuit să câştigăm meciul mai devreme, dar am reuşit să câştigăm pe un stadion unde nimeni nu mai câştigase până atunci.

"Nu am făcut un meci grozav, din cauza celor două goluri pe care le-am primit, dar a fost un meci bun. Să mergem înainte".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici