Un jucător de fotbal francez ar putea fi naturalizat pentru a evolua în naţionala României

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, nu exclude posibilitatea ca Harlem Gnohere să evolueze pentru naţionala României. Oficialul consideră că francezul îl poate ajuta pe Contra în jocurile din Cupa Naţiunilor.

677 afișări
Imaginea articolului Un jucător de fotbal francez ar putea fi naturalizat pentru a evolua în naţionala României

Un jucător de fotbal francez ar putea fi naturalizat pentru a evolua în naţionala României

Posibilitatea ca Gnohere să fie primul jucător român naturalizat stă în mâinile lui Cosmin Contra. Răzvan Burleanu e gata să-i ofere această şansă selecţionerului, dacă acesta va considera că are nevoie de atacantul lui FCSB. Totuşi, Burleanu nu crede că Gnohere poate face parte din lotul primelor meciuri din Cupa Naţiunilor.

”În niciun caz nu poţi să-l iei pe Gnohere pentru meciurile din luna septembrie, asta e clar. Păcat că are 30 de ani. Dacă avea 22, cu siguranţă ar fi fost o miză mult mai mare. Dacă un antrenor îşi va dori un anumit jucător, cu siguranţă că noi vom face tot ce putem pentru ca acel jucător să evolueze. Aşa am făcut şi în cazul lui Postolachi.

Gnohere are vreo 30 de ani în momentul de faţă. În primul rând, e şi o procedură prin care ca stat poţi să acorzi cetăţenia română. Aşadară, Contra trebuie să ia în calcul şi acest lucru, că cetăţenia nu poţi să i-o acorzi de pe o zi pe alta unui jucător”, a declarata Răzvan Burleanu, citat de Telekom Sport.

România debutează la Cupa Naţiunilor pe 7 septembrie, pe teren propriu, în compania Muntenegrului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici