Un mare club german de fotbal a transmis un mesaj pentru fanii români cu ocazia zilei de 1 Decembrie | FOTO

Clubul Bayer 04 Leverkusen le-a transmis, duminică, fanilor români, un mesaj pe pagina oficială de Facebook, cu ocazia zilei naţionale a României.

2429 afișări
Imaginea articolului Un mare club german de fotbal a transmis un mesaj pentru fanii români cu ocazia zilei de 1 Decembrie | FOTO

Foto: Facebook/Bayer 04 Leverkusen

Bayer Leverkusen, una dintre formaţiile cele mai apreciate din Bundesliga le-a transmis un mesaj suporterilor din România, prin intermediul paginii oficiale de Facebook al clubului. Cu ocazia zilei naţionale a României, germanii au publicat o fotografie în care este înfăţişat tricolorul însoţit de mesajul ”Fericită Mare Zi De Unire”.

”La mulţi ani suporterilor români, de ziua Unirii”, au scris nemţii în descrierea fotografiei.

Sâmbătă, Bayer Leverkusen a învins, cu scorul de 2-1, pe Bayern Munchen, în etapa 13 din Bundesliga.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici