Un martor a postat o înregistrare cu elicopterul lui Kobe Bryant, cu câteva minute înaintea prăbuşirii | VIDEO

Martorul care le-a declarat autorităţilor că are pe telefon o înregistrare video cu elicopterul în care se afla Kobe Bryant, cu câteva minute înainte ca accidentul să aibă loc, l-a publicat pe site-urile de socializare. Filmuleţul are 31 de secunde.

5303 afișări
Imaginea articolului Un martor a postat o înregistrare cu elicopterul lui Kobe Bryant, cu câteva minute înaintea prăbuşirii | VIDEO

Un martor a postat o înregistrare cu elicopterul lui Kobe Bryant, cu câteva minute înaintea prăbuşirii | VIDEO

Pe înregistrare se vede cum avionul se învârte în cerc, ceea ce confirmă ipotezele angajaţilor de la controlul aerian. Aceştia au declarat că au văzut pe radar că aparatul s-a învârtit într-o zonă restrânsă pentru câteva minute, după care a dispărut.

Pilotul nu s-a mai putut orienta din cauza condiţiilor nefavorabile şi a prăbuşit aeronava. Pe parcursul călătoriei era ceaţă, iar pilotul ştia că în aceste condiţii nu sunt indicate zborurile, mai ales cele la mică altitudine. În presa din SUA, a apărut chiar o înregistrare audio, în care un angajat de control al traficului aerian îl avertizează pe pilot că zboară prea jos.

 

 

Discuţia a avut loc cu câteva minute înainte ca tragedia să se petreacă. ”Zbori la un nivel prea jos, pentru vremea dată.” – ar fi transmis acesta în casca pilotului. Ulterior, elicopterul a dispărut de pe radar, iar în minutele următoare, mai mulţi martori au alertat autorităţile cu privire la prăbuşirea aparatului. Înaintea impactului, elicopterul s-a învârtit în cerc 15 minute şi a încercat să se întoarcă la locul decolării.

Problemele la motor, care fuseseră aduse în discuţie iniţial, au fost infirmate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici