Un miliardar rus vrea să cumpere AS Roma

Omul de afaceri Leonid Fedun, vicepreşedintele grupului petrolier rus Lukoil, intenţionează să cumpere imediat 50 la sută din acţiunile grupării AS Roma, a anunţat, marţi, presa italiană.

44 afișări
Imaginea articolului Un miliardar rus vrea să cumpere AS Roma

Un miliardar rus vrea să cumpere AS Roma (Imagine: www.football-wallpapers.com)

Potrivit presei italiene, suma acordului se situează în jurul cifrei de 200 de milioane de euro, iar miliardarul rus, care deţine deja clubul Spartak Moscova, doreşte să devină proprietarul unic al grupării italiene până la sfârşitul anului 2012.

"Lukoil nu intervine în acest acord", a anunţat compania petrolieră, prin serviciul de presă.

AS Roma, adversara echipei CFR Cluj în grupa E a Ligii Campionilor, are datorii estimate la 600 milioane de euro. AS Roma, formaţie la care sunt legitimaţi jucătorii români Bogdan Lobonţ şi Alex Pena, a obţinut un singur punct de la debutul campionatului, ocupând locul 19 în Serie A, după două etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici