Un mort şi mai mulţi răniţi în urma violenţelor de la derbiul din Honduras

Cel puţin o persoană a murit şi alte şase au fost rănite în urma violenţelor produse la derbiului campionatului din Honduras, Motagua - Olimpia, scor 2-1, a anunţat poliţia locală, informează cotidianul Marca.

11 afișări

Potrivit cercetărilor, spectatorul care a murit, Gerson Nunez, avea 18 ani şi a fost ucis de două gloanţe. El era susţinător al Olimpiei şi studia la un colegiu din localitate.

Potrivit sursei citate, cel puţin 45 de persoane au fost reţinute înainte şi după încheierea partidei.

Persoanele rănite au primit îngrijiri la spitalul din Tegucigalpa. Cele mai multe au fost lovite cu obiecte contondente.

Autorităţile au deschis o anchetă după ce familia suporterului decedat a susţinut în presă că tânărul ar fi fost ucis de unul dintre poliţiştii care asigurau securitatea în tribune. Totuşi, potrivit unui responsabil al poliţiei, reprezentanţii forţelor de ordine care se află în tribune la meciuri nu poartă arme.

Presa locală a anunţat că nu una, ci două persoane ar fi decedat în urma incidentelor, însă poliţia a confirmat doar o victimă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici