Un nou deces în fotbal: Akeem Adams (Ferencvaros) a încetat din viaţă la 22 de ani

Internaţionalul din Trinidad Tobago, Akeem Adams, în vârstă de 22 de ani, fundaş al formaţiei ungare Ferencvaros, a murit, luni, din cauza unei hemoragii cerebrale, a anunţat clubul său într-un comunicat.

532 afișări
Imaginea articolului Un nou deces în fotbal: Akeem Adams (Ferencvaros) a încetat din viaţă la 22 de ani

Akeem Adams (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne revine dureroasa sarcină de a anunţa decesul jucătorului nostru, Akeem Adams, la 30 decembrie", a anunţat Ferencvaros.

La 25 septembrie, după un antrenament, Akeem Adams a suferit o criză cardiacă la locuinţa sa din Budapesta. El a suferit apoi trei intervenţii chirurgicale. Deşi piciorul stâng i-a fost amputat, starea jucătorului s-a îmbunătăţit, el fiind vizitat la spital de familie şi prieteni şi aflându-se în aşteptarea unui transplant cardiac.

Akeem Adams, de opt ori internaţional cu Trinidad Tobago, a participat cu echipa la CM-2007 under-17 şi la CM under-20 în 2009. El a semnat în vara acestui an cu Ferencvaros şi a jucat şase meciuri pentru echipa maghiară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici