Un om de afaceri scoţian vrea să cumpere Glasgow Rangers

Omul de afaceri scoţian Craig Whyte a confirmat, într-un comunicat remis, joi, bursei londoneze, că intenţionează să cumpere clubul de fotbal Glasgow Rangers.

12 afișări
Imaginea articolului Un om de afaceri scoţian vrea să cumpere Glasgow Rangers

Un om de afaceri scoţian vrea să cumpere Glasgow Rangers (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Un eventual acord ar putea acoperi datoria grupării campioane a Scoţiei, care se ridica, la sfârşitul lunii iunie, la peste 27 de milioane de lire sterline (circa 31 de milioane de euro).

Whyte, 39 de ani, a subliniat că discuţiile privind achiziţionarea clubului sunt la început şi că nicio ofertă nu a fost făcută în acest sens acţionarului majoritar, Murray International Holdings (MIH).

Oficialii lui Rangers au afirmat că au luat act de anunţul publicat joi de Craig Whyte, iar "Consiliul de Administraţie confirmă că a fost informat de Murray International Holdings că este în discuţii preliminare cu omul de afaceri privind achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni ale clubului.

Whyte, născut la Motherwell, are afaceri în numeroase domenii şi este un mare fan al echipei Glasgow Rangers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici