Un pas înainte, Sir Hamilton! Fanii cer ca Hamilton să fie oaspetele de onoare al Reginei la Palatul Buckingham

  • Câţiva politicieni britanici l-au susţinut pe Hamilton în Parlament pentru titlul de cavaler.
  • Cei care îl contestă invocă faptul că pilotul locuieşte în Monaco şi nu plăteşte taxe în Marea Britanie.
  • Hamilton a fost decorat de Regină la ceremonia de Anul Nou din 2009.
115 afișări
Imaginea articolului Un pas înainte, Sir Hamilton!  Fanii cer ca Hamilton să fie oaspetele de onoare al Reginei la Palatul Buckingham

Lewis Hamilton a devenit un simbol naţional în Marea Britanie după ce l-a egalat pe Michael Schumacher la numărul de titluri în Formula 1. Britanicul a câştigat de 7 ori Marele Circ. 

Mai mulţi susţinători ai campionului cer ca Hamilton să fie oaspetele de onoare al Reginei la Palatul Buckingham.

Dar nu într-o zi oarecare, pentru a servi ceaiul de la ora 5, ci de Anul Nou, pentru a-şi primi titlul de Sir.

Hamilton a mai fost decorat la Buckingham după ce a câştigat primul titlu din carieră, în 2008.

”Am crescut adorând Familia Regală şi, dacă într-o zi, voi avea onoarea de a fi din nou în faţa Reginei, ar fi cea mai fericită zi dintotdeauna...S-o văd din nou pentru că, evident, ea este un simbol. Este o persoană incredibilă,” spune campionul din Formula 1.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici